Basim præsenterer Nickelodeon Kids Choice Awards nu på lørdag – verdens eneste prisuddeling for børn

Oprettet 08/04/2010 – 10:05

På lørdag går det løs, når Basim rapporterer fra den orange løber i Los Angeles ved Nickelodeon Kids Choice Awards – årets store internationale awardshow for børn. Her vil de store stjerner Rihanna og Justin Bieber blandt andet optræde, Katy Perry bliver dækket af grøn slim og desuden bliver vinderne af de 3 danske kategorier afsløret.
Husk at følge med når det årlige prisudelingsshow for børn går i luften nu på lørdag den 10. april kl. 17.05 på Nickelodeon.
Fra spidsen af den orange løber i Los Angeles guider Basim børnene igennem showet og interviewer blandt andet store stjerner Justin Bieber, Jackie Chan og Will Smiths søn Jaden.
Turen til Los Angeles bar præg af masser af stjernestøv, og om den store oplevelse fortæller Basim:”Det har været en kæmpe oplevelse at få lov til at være med til et show som Nickelodeon Kids Choice Awards. Jeg elsker Los Angeles, og har mødt en masse fantastiske mennesker. Selve showet var super professionelt og stort. Amerikanerne kan et eller andet på den front som resten af verden ikke kan…”
Det er børnene, som har fået lov til at kåre deres favoritstjerner, så alle de internationale stjerner har kæmpet om børnenes gunst. For første gang har Nickelodeon også præsenteret danske kategorier, og over 30.000 danske børn har stemt i kategorierne favorit skuespiller, favorit artist og favorit Nickelodeon show. Blandt de nominerede var danske stjerner som Rasmus Seebach, AQUA, Muhammed Ali, børneskuespillerne Nanna Koppel og Elena Arndt-Jensen fra filmen ”Karla og Katrine” samt Benjamin Engel fra DR’s Pagten – og vinderne af de tre kategorier afsløres på selve aftenen.
Ikke kun børnestjerner deltager i det årlige show, også en lang række kendte voksne vil være tilstede heriblandt Will Smith, Jim Carrey, Rihanna og Miley Cyrus. Blandt årets internationale kåringer kan Barack Obama og Michelle Obama, i hård konkurrence mod Twilight stjernerne Robert Pattinson og Kristen Stewart, vinde for ”Årets Sødeste Par”.
Det er 23. gang at showet løber af stablen, og i år præsenteres Kids Choice Awards af den amerikanske skuespiller og komiker Kevin James, som uddeler priser inden for film, musik, sport og fjernsyn.
Husk at se med, når Nickelodeon Kids Choice Awards bliver vist den 10. april kl. 17:05 på Nickelodeon.
Showet genudsendes søndag den 11. april kl 11:05 og 16:10 på Nickelodeon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *