Beauty Block – din nye skønhedsportal på nettet!

Oprettet 15/08/2011 – 08:06

Beauty Block has arrived. Det er din guide til hvad der rører sig i skønhedsverdenen og en hjælpende hånd når du mangler inspiration til alt fra valget af neglelak til ny frisure eller hvordan du optimerer dine hudplejerutiner.
Det er ærlig journalistik, hvor alle uanset alder kan følge med og målet er, at formidle skønhed, så forbrugeren føler hun kan være med.
Lækre billeder, nemme how-to-guides og formidling af de nyeste tendenser fra både mode- og skønhedsverden er hvad du finder på beautyblock.dk, som altid kun er et klik væk når du skal have dit daglige skønhedsfix!
På beautyblock.dk finder du en hel sektion dedikeret til produktanmeldelser – den kan du benytte når du er på jagt efter en ny mascara, neglelak, hårspray, foundation (ja, faktisk alt), men du gerne vil se en reel anmeldelse af produktet først. Denne funktion er for dig der er kritisk med hvilke produkter du køber og den er for dig, der gerne vil have en finger på pulsen hvad angår makeup samt hud-, hår- og kropspleje.
Beautyblock.dk er drevet (og skrevet) af studerenede og freelance-jorunalist Cecilie Thürmer, som altid har haft en passion for makeup og mode samt formidling af dette. Og det er netop derfor at hjemmesiden adskiller sig fra andre danske skønhedsblogs- og hjemmesider; den er altid personlig med et glimt i øjet og henvender sig til alle kvinder, som søger inspiration i en verden af skønhed – hvad enten de er garvede eller nybegyndere i denne verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *