Billetsalg starter fredag

Oprettet 05/02/2009 – 15:13

Billetsalget til landsholdets eneste VM-kvalifikationskamp på hjemmebane i foråret – mod Albanien i Parken onsdag den 1. april – starter fredag den 6. februar klokken 10.00. Billetsalg opdateres løbende her på siderne.
Landsholdet fortsætter kvalifikationen til VM-slutrunden mod Malta på udebane i slutningen marts.
Fire af årets i alt syv VM-kvalifikationskampe bliver spillet på hjemmebane i Parken, og den første og eneste i foråret er mod Albanien onsdag den 1. april klokken 20.15.
Billetsalget til denne kamp starter fredag den 6. februar hos BILLETnet til priser mellem 200 kroner for børn og pensionister og 445 kroner.
Til kampen mod Albanien er Parkens kapacitet reduceret til 34.043 tilskuere på grund af ombygningen af den gamle hovedtribune. Der vil være godt 25.000 billetter til salg i løssalg.
Når salget starter, vil salgstallene løbende blive opdateret på billetsalgsannoncen på dbu.dk.
Når den kommende Super Best-tribune er klar fra starten af efteråret, vil Parkens kapacitet være 38.000 til kampene mod Portugal, Sverige og Ungarn.
Det almindelige løssalg af billetter til efterårets tre VM-kvalifikationskampe – mod Portugal lørdag den 5. september, Sverige lørdag den 10. oktober og Ungarn onsdag den 14. oktober – starter i henholdsvis marts og juni måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *