Billigere studieforsikring

Oprettet 18/08/2011 – 13:06

Er du studerende, medlem af en fagforening og fyldt 21 år? Så kan der være mange penge at spare på en studieforsikring.
Penge- og Pensionspanelet har i en undersøgelse fra 2010 sammenlignet priser på ulykkes- og indboforsikringer, som fagforeningerne tilbyder deres studerende medlemmer. Studerende fagforeningsmedlemmer, der vælger at tegne forsikring gennem deres fagforening frem for at henvende sig direkte til forsikringsselskabet, opnår ofte en langt bedre pris.
Spar helt op til 3.000 kr.
Undersøgelsen viser, at der er penge at spare. Studerende fagforeningsmedlemmer kan nogle steder spare helt op til 3.000 kr. på den årlige forsikringspræmie, hvis de tegner ulykkes- og indboforsikring gennem deres fagforening i stedet for at benytte sig af forsikringsselskabets almindelige tilbud.
Undersøgelsen viser også, at der er stor forskel på priserne i de fagforeningsafhængige forsikringstilbud. Nogle studerende kan således få ulykkes- og indboforsikring for et pænt stykke under 1.000 kr. om året, mens andre må betale mere end 2.000 kr. årligt.
Undersøgelsen er gennemført blandt de forsikringsselskaber, der har indgået en samarbejdsaftale med én eller flere af de 17 største fagforeninger i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *