Børn genbruger i pose og sæk

Oprettet 19/05/2008 – 19:15

Flere og flere børn er bevidste om at passe på miljøet, fx ved at bruge indkøbsnet i stedet for plastposer til badetøj, legesager og andet, som skal med på stranden, i skole eller byen.
Der er ingen hurtige og nemme genveje til at løse problemet med global opvarmning. Men en masse små skridt i den rigtige retning vil føre til målet.
Det er ideen med indkøbsnettet Envirosax, der kan rulles sammen og puttes i lommen – og bruges igen og igen til erstatning for de hundredvis af plastposer, som mange af os bruger om året.
Nu kommer Envirosax Kids, der er en serie farvestrålende indkøbsnet med glade børnemotiver. Envirosax Kids skal lære næste generation at hanke op i gode genbrugsvaner fra barnsben – i stedet for plastposer, som både er dyre og hurtigt går i stykker. Og er miljøbelastende.
Indkøbsnettet Envirosax stammer fra Australien og er fremstillet af et tyndt og utroligt stærkt stofmateriale, så det hverken vejer eller fylder i lommen. Og det holder nærmest evigt og kan bruges igen og igen, fortæller Thomas Dyberg fra Dyberg-Larsen, som er den danske importør.
Envirosax Kids fås i 6 forskellige farver og motiver og koster 60 kroner i vejl. udsalgspris.
http://www.dyberg-larsen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *