Bubber tager imod nye udfordringer

Oprettet 07/04/2009 – 14:59

Efter mange år som tv-vært og en stribe overlevelsesture med B.S. Christiansen får Bubber brug for alt, hvad han har lært, når han i ”Danmark ifølge Bubber” udfordrer sig selv i en række uvante miljøer. Tv-værten er for alvor på udebane, når han fra onsdag 15. april besøger en swingerklub, Evangelisterne i Gørløse, transvestit- og dragmiljøet, et fængsel, Thylejren og nogle kvindelige bodybuildere.
Bubber møder mennesker med en helt anden livsindstilling end hans egen, og hans værdier sættes kraftigt på prøve, når han forsøger at leve som dem. Selv om Bubber ikke selv skal ”swinge” i swingerklubben, får han brudt nogle grænser, da han, iført underbukser, taler med medlemmerne, hjælper med at spritte af, fjerner kondomer og opdager, hvad hullerne i væggene skal bruges til.
I hvert program tilbringer han tre dage sammen med en gruppe mennesker, som lever i det miljø, han besøger. Bubber bliver aktivt involveret og mange gange langt mere, end han ønsker, når han, helt grøn og kun bevæbnet med sin nysgerrighed, kommer i en slags socialpraktik og skal tage del i handlingerne – i hvert fald så langt, som han tør gå.
– Det er programmer, der virkelig ligger mit hjerte nær, siger Bubber, der føler sig meget privilegeret over at få lov til at møde mennesker, som har en helt anden tilværelse end hans.
– Jeg er kommet til at holde endnu mere af Danmark og danskerne. Jeg har nemlig oplevet, at der er god plads til forskelligheden. Det har også været interessant at erfare, at uanset hvor man er, og hvem man er, så kæmper vi for det samme: tryghed og kærlighed, siger Bubber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *