Caffé latte erobrer kontoret – ny udfordrer på kaffemarkedet

Den danske kaffekultur er tydeligt i en overgangsfase.I de seneste par år er virksomheders forventninger til deres kaffeleverandører vokset i betydelig grad.Hvis en kunde går forbi en café på vej til arbejde for at få en lækker Caffé Macchiato eller en af de andre special kaffer, hvorfor skulle man så ikke også kunne få den på arbejdspladsen? Eden Springs, Danmarks førende leverandør af vandløsninger til virksomheder, ønsker at ændre dette ved a bringe de muligheder med ind på kontoret.

Eden Springs’ kaffeautomater og maskiner er baseret på den nyeste teknologi, og gør det muligt at opnå kaffekvalitet på fuld højde med café-og restaurant niveauet. Nøgleelementerne er brugen af friskmalede kvalitetsbønner og frisk mælk til mælkebaserede kaffetyper.
Eden Springs’ sortiment af kaffeautomater/maskiner er udviklet i samarbejde med Lavazza, Saeco og Bianchi fra Italien og sidst men ikke mindst Wittenborg. Espresso-baserede kapselmaskiner er ideelle for mindre kontorer. Til mellemstore og større kontorer tilbyder Eden Springs kaffemaskiner der maler bønnerne. Kunden har ikke brug for barista-kundskaber, og det tager heller ikke længere at lave kaffe end før i tiden. Eden Springs ønsker at tilbyde sine kunder bedre og mere delikat kaffe, uden ekstra besvær.

Brugen af frisk mælk i stedet for mælkepulver er nøglen til at lave kaffe af café kvalitet. Frisk mælk garanterer en frisk smag og en let struktur. Nydelsen sikres ved at bruge espressobønner af høj kvalitet. Brugen af frisk mælk tager maskinkaffen til et helt nyt niveau. Et yderligere element er hvor lidt vedligehold kaffemaskinerne kræver. Eden Springs’ produkter gør det muligt at have en Caffé Latte eller en af de andre spændende espresso og/eller mælkebaserede kaffer med på kontoret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *