Canon Danmark A/S køber Digital House A/S

Oprettet 09/09/2009 – 08:28

Digital House A/S, en af Danmarks største og mest succesrige forhandlere af løsninger til dokumenthåndtering, herunder print, kopi, fax og scan, er overtaget af Canon Danmark A/S. Fremover vil selskabet, som er guldpartner i HP, sælge Canons produkter og løsninger.
Digital House A/S er med virkning fra d. 3. september 2009 overtaget af Canon Danmark A/S, og fremover vil Digital House fokusere på salg og service af Canons produkter og løsninger til kontorer og professionel print.
Canon Danmark A/S ønsker med overtagelsen at styrke sin dækning af det danske marked og ikke mindst sin position i København, og ser frem til at kunne nå endnu bredere ud til en række kunder gennem samarbejdet. Digital House ønsker som forhandler at kunne tilbyde sine kunder det bredest mulige sortiment af kvalitetsprodukter, og ser det som en fordel for sine kunder, at der nu åbnes op for salg og service af Canon-produkter og -løsninger.
– ”Vi er meget glade for, at vi har fået en aftale i stand omkring overtagelsen af Digital House, som vi anser for en af branchens dygtigste forhandlere, siger adm. dir. Per Klavsen, Canon Danmark. Canon er på globalt plan en meget stærk virksomhed, og det er helt i tråd med vores globale strategi at vi styrker vores salgsapparat i de enkelte markeder, således at vi kan erobre markedsandele både nu og når krisen er overstået. Med overtagelsen af Digital House sikrer vi, at endnu flere kunder på det danske marked kan få gavn af Canons produkter. Samtidigt er vi sikre på, at Digital House’s dynamik og professionalisme vil medvirke positivt til vores vækststrategi.
– ”Digital House har i mange år haft en positiv udvikling inden for printløsninger til kontorer samt digitale produktionsfaciliteter med vægt på innovation og værdiskabning for vores kunder. Med Canon som ny ejer får vi adgang til det bedste og bredeste line-up inden for udstyr og løsninger til print- og dokumenthåndtering i tillæg til vores nuværende løsningssortiment, og det anser vi som særdeles positivt for vores kunder, siger adm. dir. Jesper Stahl, Digital House. Canon er et af branchens mest velrenommerede selskaber, og vi glæder os til at blive en del af dette stærke, globale brand.
Digital House vil som ny Canon Partner blive drevet som et selvstændigt selskab under Canon Danmark A/S. Jesper Stahl fortsætter som adm. direktør for selskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *