Champagnefest for at fejre fremgangen i lokalsamfundet.

Oprettet 10/08/2011 – 11:23

Junior chamber i Brønshøj har i det seneste halve år haft så meget fart på at de nu byder op til champagnefest på Brønshøj torv.
JCI Brønshøj tager skridtet fuldt ud, og inviterer til champagne, med historiekonkurrence, Brønshøj Walk, og networking med spændende mennesker.
JCI Brønshøj – den nyeste afdeling af Junior Chambers landsdækkende netværk af afdelinger, har nu igennem de seneste 8 måneder haft så meget fremgang at det skal fejres. Og det gør man naturligvis med Champagne.
”Vi har haft det sjovt, og samtidig lært en masse omkring om selv og andre allerede. Vi har fået et godt kendskab til noget af det lokale erhvervsliv, og har også en god kontakt til nogle af medierne her i bydelen” siger afdelingens stifter Flemming Juliussen, som selv bor i Brønshøj.
I JCI Brønshøj lægges der vægt på at medlemmerne udvikler sig, netværker professionelt, og naturligvis tager ansvar – både for sig selv og samfundet.
”Vi har haft besøg hos lokale virksomheder, vi har en stamcafe, og har faktisk også allerede et ”æresmedlem”, så det går da derudaf, og så har vi gang i nogle gode projekter allerede. Vi har talerkonkurrence, som afvikles her i august, en debat med folketingspolitikere på det lokale Nørre G – et lotteri til fordel for Husum ungdomsfodbold er under opsejling, samt en reception hos et af vores medlemmer – og så står der en Firewalk ( at gå på glødende kul) på ønskesedlen, og en hjemmeside også. Men det kommer når vi er blevet lidt flere.” siger Flemming
Faktisk er hjemmesiden også på vej. Det nyeste medlem Christine Utzon-Krefeldt skal varetage opbygning og design af hjemmesiden – så der går ikke længe – ”så kan man finde os på nettet også”, griner Flemming Juliussen
Kom og vær med – det foregår mandag den 22/8 – kl 18 på Brønshøj Torv foran museet – tilmelding er dog nødvendig.
JCI er et forum for alle mellem 18 – 40 år som søger netværk og personlig og professionel udvikling, og læring om socialt ansvar. JCI udvikler fremtidens ledere.
Hovedparten af aktiviteterne finder sted i mindre arbejdsgrupper, der i JCI kaldes projektgrupper. Projektgrupperne er det forum, hvor erfaringsudveksling, ledertræning og projekter gennemføres. For at alle kan få optimalt udbytte af medlemskabet, tilstræber de lokale afdelinger, at medlemmer bredt repræsenterer erhvervslivet med en rimelig balance mellem den private og offentlige sektor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *