Cimber Sterling har succes på London-ruten

Oprettet 02/03/2009 – 10:21

Stor efterspørgsel på ruten til London Gatwick får Cimber Sterling til at sætte en ekstra afgang ind og udvide kapaciteten
Lige siden Cimber Sterling åbnede ruten mellem Billund og London Gatwick i november 2008, og København – London Gatwick januar 2009, har der været en støt stigende interesse for at rejse til den Britiske hovedstad. ”Derfor har vi besluttet at udvide med en tidlig morgenafgang fra Billund – en afgang, som gør det muligt at lande i London 7.35, så man kan nå at komme retur til Danmark om aftenen, hvis det er det man ønsker !” udtaler Bjarne Rasmussen, salgs- og marketingsdirektør i Cimber Sterling. Den nye morgenafgang fra Billund kl. 6.55 flyves fra og med den 30. marts – alle hverdage i ugen. Denne afgang vil blive fløjet med en CRJ-jet, med plads til 50 personer.
Større fly
Ud over den ekstra morgenafgang, vil Cimber Sterling også tredoble pladskapaciteten på tre ugentlige aftenafgange mellem London og Billund ved at sætte en af de nyerhvervede Boeing 737 ind.
”For at imødekomme den store efterspørgsel efter pladser på aftenafgangene, har vi valgt at sætte en Boeing 737 med plads til 148 personer ind. Vi håber på den måde at kunne servicere alle vores passagerer optimalt,” lyder det fra Bjarne Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *