Coop bag hidtil største bogudsalg i dagligvarehandlen

Oprettet 29/01/2010 – 14:43

En million bøger bliver sat på udsalg fra mandag den 1. februar klokken 9 i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta. Dermed står Coop bag det hidtil største bogudsalg i dagligvarehandlen.
Kvickly har flest titler på Coops store bogudsalg. Mange af bøgerne sælges til under halv pris.
De to sidste uger i februar kulminerer bogudsalget med et særligt børnebogsudsalg. Her kan man bl.a. købe de populære børnebøger med Pippi, Emil, Karlsson på taget, Peter Pedal, Troldepus, Disneys elskede figurer, Anne & Lotte, Bamse, Kylling & Ælling og Kaj & Andrea og mange andre.
Det bliver også muligt at gøre nogle gode bogkup med de kendte børnebogsforfattere som blandt andre Josefine Ottesen, Dennis Jürgensen, Jørgen Clevin, Kenneth Bøgh Andersen og Thomas Winding.
Bogudsalget i Kvickly har derudover et klimaks med konkurrencer, hvor det er muligt at vinde et eksemplar af Arne Jacobsens ”Ægget” eller fem Muno lamper. På www.kvickly.dk kan man endvidere vinde 10 stk. gavekort á 500 kr. samt stakkevis af bøger.
I et husstandsomdelt udsalgskatalog kan man også læse om en konkurrence, hvor man kan vinde en rejse for to personer til Washington DC i samarbejde med forlaget Hr. Ferdinand, Profilrejser og KLM.
Også SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta tager del i det store bogudsalg med årtusindets stærkeste krimier, 2009s hotteste samtalebog med Charlie Hotel Oscar Kilo til 79,95 kr., en biografi med Keld og Hilda Heick til 49,95 kr. og ikke mindst verdens mest elskede børnebogsfigurer Den store bog om Pippi og Den store bog om Emil – frit valg 69,95 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *