Dårlig fordøjelse Så gå til en akupunktør

Oprettet 10/08/2011 – 11:23

Rigtigt mange lider af diarre, luft i maven, oppustethed, mavesmerter eller forstoppelse. Det kaldes dårlig fordøjelse, og skyldes ubalancer, som opstår af mange forskellige årsager. Men som oftest er hovedproble-merne livsstil og den kost, vi indtager. Og netop kostens indvirkning på kroppen er et emne, som akupunktøren er uddannet i.
– Derfor kan en akupunktør anbefale kostændringer, som retter op på kroppens ubalancer. Med andre ord, får maven til igen at fungere som den skal. Behandlingen er altid individuel, da det, der er gavnligt for den ene person, kan være til skade for en anden. Nogle får eksempelvis allergiske reaktioner på en madvare, som omvendt skaber sundhed hos andre. Derfor bruger akupunktøren meget tid på at diagnosticere ubalancerne inden der gives råd om kost og livsstil, fortæller ”Praktiserende Akupunktør” Kenneth Franz fra Midtjysk Akupunktur i Herning og Karup.
For at løsne blokeringer og ubalancer i kroppen igangsættes behandling med akupunktur. Behandling af akupunkturpunkterne påvirker energisystemet til at frigive kemiske reaktioner i muskler, rygmarv og hormoner. Alt sammen noget, der får kroppen til at regulere sig selv.
– Forskellen mellem en akupunkturbehandling og andre behandlingsformer er den, at en akupunktør ikke bare behandler et symptom, men hele kroppen. Det giver den sidegevinst, at ikke bare maven kommer i orden igen. Også hele kroppen får en ”vitaminindsprøjtning”, der giver øget velvære og energi, slutter Kenneth Franz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *