Danish Open i Knock Down-karate lørdag d. 10. september 2011

Oprettet 17/08/2011 – 14:07

Danish Open i Knock Down-karate lørdag d. 10. september 2011
Dansk Knock Down-karate har mange og lange traditioner bag sig. En af dem er afholdelsen af Danish Open, som hver gang har tiltrukket de allerbedste kæmpere fra både den danske og den øvrige europæiske elite. I år afholdes stævnet lørdag d. 10. september i Korsgadehallen på Nørrebro, og I er inviteret.
Den danske elite samlet
Når kæmperne d. 10. september går ind på kamparealet, ligger måneders hård træning bag dem. Alle de danske landsholdskæmpere stiller op, og de har foruden den hårde træning også taget medaljer hjem ved Europamesterskaberne i Knock Down-karate her i foråret. Landsholdskæmperne dækker alle klasser, man kan stille op i, så I vil få mulighed for at følge de unge talenter, de lynhurtige mellemvægtere, de tunge og hårdtslående drenge i sværvægt og de teknisk dygtige kvinder.
Vi kan garantere spænding, imponerende kampe, høj teknisk kvalitet og en stemning udover det sædvanlige.
Danish Open 2011
Danish Open har været afholdt i mere end 25 år. På dagen møder man mange tidligere Europa-, og Verdensmestrer og kæmpere med utrolige præstationer gennem mange år på CV’et. Landstræner, Benno Rasmussen, står i spidsen for den danske trup, og han har selv vundet guld ved Verdensmesterskabet for kæmpere over 35 år i 2009 – en bemærkelsesværdig præstation, der kun kan inspirere de danske kæmpere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *