Danmarks største legepladsprojekt

Oprettet 17/08/2011 – 08:06

Grundejerforeningen Godthåbsparken i Albertslund har fokus på bevægelse, samvær og trivsel for beboerne. Deres nye tiltag er etablering af hele 20 legepladser. Lørdag den 20. august bliver det hele indviet med borgmesteren i spidsen.
Godthåbsparken er ikke nogen almindelig grundejerforening. Her arbejder man bevidst med at tilbyde medlemmerne bedst mulig trivsel og livskvalitet. Og det er en vision, som Albertslunds borgmester, Steen Christiansen, kan tilslutte sig: “Aktiv forebyggelse gennem leg og bevægelse ligger flot i forlængelse af kommunens egne ambitioner, og derfor er det imponerende, at Godthåbsparken går foran,” slår borgmesteren fast.
Grundejerforeningen har investeret i hele 20 nye legepladser samt redskaber til udendørs fitness. Formand Nils Jensen forklarer: ”Vi ser det som bestyrelsens opgave at bidrage til en levende beboerkultur og skabe gode mødesteder. Det er med til at styrke de sociale relationer, øge værdien af boligerne og gøre det til et attraktivt sted at bo. Og vi har valgt at gøre det ved at inspirere til bevægelse og leg, så vi er med til at forebygge fedme og helbredsproblemer.
Legepladserne er selvsagt beregnet til børnene, mens pladserne med udendørs fitness appellerer til unge og voksne. Tanken er, at flere vil benytte sig af mulighederne, når de befinder sig lige uden for døren. Derfor er de nye pladser etableret over hele grundejerforeningens område, så de er nemt tilgængelige.
Bestyrelsen valgte Uno Koncept A/S som samarbejdspartner på projektet og inviterede dem med i processen lige fra starten. Uno har deltaget i alt fra beboerinddragelse og indretningsforslag til endelig levering og montering. Den tætte kontakt har haft stor betydning for det endelige resultat.
Den officielle indvielse sker lørdag den 20. august kl.12 med deltagelse af borgmester Steen Christiansen, ejerforeningens bestyrelse samt et forhåbentlig stort antal beboere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *