Dansk Revision i vækst

Oprettet 09/10/2008 – 13:41

To nye kontorer – i Nykøbing F. og Nykøbing Sj.
Den landsdækkende kæde Dansk Revision får nu tilslutning fra endnu to kontorer. I Nykøbing Falster indtræder Lou Revision i Dansk Revision. I Odsherred åbner Dansk Revision kontor i Nykøbing Sjælland, hvor virksomheden Reviinfo. samtidig indgår i kæden. Dermed har Dansk Revision nu kontorer i 26 byer i Danmark.
– Vi tilbyder hjerne og muskler til at udvikle det lokale revisionskontor. Det er et samarbejde, hvor revisoren kan udvikle den lokale forankring og kompetence, mens kæden støtter op om uddannelse, rekruttering, branding, forretningsudvikling og IT-systemer m.m. Sammen styrker det kontorernes rådgivning, og dermed skaber vi en stærk base til fordel for kunderne, siger Per Bie, adm. direktør i Dansk Revision.
– Med Dansk Revision får vi et fagligt og administrativt løft, ligesom vi udvider vores vidensnetværk også i international sammenhæng. Derudover er det også meget givende at få så mange nye kolleger, der samlet giver en endnu mere interessant profil for vores virksomhed, siger Peter Kamper, partner i Nykøbing Falster.
– Vi kan forblive lokale, samtidig med at vi henter fordelene ved stordrift. Det er til gavn for både kunder og medarbejdere, siger Birgitte Løvenhorst, der indgår i ledelsen af Dansk Revisions nye kontor i Odsherred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *