Dear Robe – Nyt dansk brand sælger luksus accessories til spotpriser

Oprettet 15/08/2011 – 11:06

En ny webshop er nu gået live med eksklusive accessories, som giver kvinder mulighed for at skille sig ud af mængden. Smykker, tasker og skindjakker er blandt de mange varer, som Dear Robe håndplukker rundt omkring i verden og samler på deres webshop.
Dear Robes kollektion henvender sig til kvalitetsbevidste kvinder, der sætter pris på accessories, som kombineret med basisgarderoben giver et unikt og karakterfremmende udtryk. Stilen er rå og feminin, og materialerne er primært skind, pels og masser af glitter.
Selvom der er tale om luksusvarer, har de fleste dog råd til at være med. Dear Robe har nemlig sparet det fordyrende mellemled væk, og kan dermed sælge varerne til en relativ lav pris.
”Der skal ofte meget lidt til for at gå fra almindelig til gobsmacking (betagende red.) Det er vores speciale. Vi gør det muligt for de danske kvinder, at give deres look et personligt og unikt touch” fortæller Sanne Boeriths fra Dear Robe.”Det skal være sådan, at selvom du kommer i den samme kjole som en anden til festen, så er det dig, folk lægger mærke til, og dit look som folk snakker om bagefter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *