Design dit eget børnetøj

Oprettet 04/09/2008 – 14:56

Klik dig til eget design
bymom.dk præsenterer et helt nyt koncept, som giver alle mulighed for selv at designe og sy tøj til de små. Man designer og bestiller online, og modtager i løbet af højst 5 dage en komplet sypakke med alt hvad man skal bruge. Aldrig har det været nemmere at designe og sy sit eget børnetøj.
Det er nemt!
Det er sjovt at sy sit eget børnetøj, men for mange kniber det med tid, ro og overskud til at få det gjort. Som kunde hos bymom.dk kan man ikke blot designe og bestille hjemmefra når man har tid og lyst, man springer også flere af de mest arbejdskrævende led over – nemlig at gå i en stofbutik, finde et egnet mønster, vælge stof og ikke mindst at optegne og klippe stoffet. Når man bestiller en sypakke hos bymom.dk får man alt, hvad man har brug for – sytråd, letlæselig syvejledning, rib, lynlås osv.- og så er stoffet oven i købet klippet ud.
Design selv
Hos bymom.dk kan man vælge mellem 10 forskellige modeller og et hav af forskellige stoffer. Stofferne er naturligvis af god kvalitet og udvalgt til børnetøj. Ved at mikse stoffer og modeller har man mulighed for selv at designe sit helt unikke børnetøj. Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien som sætter grænserne.
Alle kan være med
bymom.dk gør det let som en leg at sy sit eget børnetøj. Ved alle modeller er det angivet hvor meget syerfaring det kræver for et godt resultat. Og der findes modeller både til dem med stor erfaring og til dem, som aldrig før har syet noget som helst. Gennem hele bestillingen guides man gennem valgene så stofkvalitet og model passer sammen og intet bliver glemt. Man betaler online og i løbet af maks. 5 dage, modtager man sin komplette sypakke.
http://www.bymom.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *