Det danske smykkefirma Aagaard lancerer nyt onlineunivers

Oprettet 21/09/2011 – 14:08

En af Danmarks førende smykkeleverandører Aagaard, der står bag internationalt anerkendte mærker som Lovelinks og Petite, lancerer nyt onlineunivers.
Webshopspecialisterne Hedal Kruse Brohus A/S står bag det nye onlineunivers og har haft ansvaret for at designe, udvikle og implementere den avancerede e-handelsløsning, hvis primære formål er at understøtte Aagaards forhandlernet.
”En vigtig og central del af vores strategi er at holde fast i salget via detailbranchen, og med den nye e-handelsløsning højner vi niveauet for måden, vi understøtter vores forhandlernet på. Hedal Kruse Brohus A/S blev valgt til opgaven, fordi deres tekniske platform, deres forretningsforståelse og ikke mindst deres online erfaring fra lignende projekter skiller sig ud” siger projektleder fra Aagaard, Max Thrane. Aagaards nye onlineunivers indeholder bl.a. et lukket område for deres forhandlere, hvor Aagaard kan præsentere aktuelle udsalgsvarer og kommende marketingaktiviteter, samt en omfattende forhandlerwebshop.
For Hedal Kruse Brohus A/S har Aagaards e-handelsprojekt været en rigtig spændende opgave: ”Vi har i udarbejdelsen af Aagaards nye onlineunivers haft til opgave at skabe et indbydende og unikt smykkeunivers og samtidig sikre os, at den enkelte forhandler stadig figurerer som afsender af webshoppen. For Aagaard var det en helt central del af deres strategi, at de skulle stå for alt salg og markedsføring af webshoppen uden at miste forhandleren som direkte afsender, og det har vi løst på en enkel og effektiv måde” siger adm. direktør Lars Hedal. Hedal Kruse Brohus A/S er i forvejen onlinesamarbejdspartner med store danske brands som SuperBest, Inspiration og Matas.
Aagaards smykker er ikke kun populære i Danmark og resten af Skandinavien men sælges bl.a. også i Tyskland, Frankrig og USA. Aagaard ejes i dag af ledende medarbejdere og kapitalfonden Capidea og beskæftiger 150 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Svendborg, produktion i Randers og salgskontorer i Tyskland og USA. Hedal Kruse Brohus A/S beskæftiger 51 medarbejdere og er markedsførende i Danmark med mere end 100 referencer. Hedal Kruse Brohus A/S modtog i 2011 Dansk Erhvervs Videnstafet for deres nyskabende produkter og innovative arbejdsmiljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *