Det har dine ører aldrig før set – Loewe SoundVision

Oprettet 11/08/2011 – 08:06

Med det nye lydsystem Loewe SoundVision revolutionerer Loewe nu audiomarkedet. Det lille lækre lydanlæg sætter ikke alene nye standarder for lyd, men fremstår også med sit minimalistiske, eksklusive design i den absolutte topklasse. Som All-in-One lydsystem er Loewe SoundVision en fuldstændig uafhængig – og netværkskompatibel – enhed, der enkelt og problemfrit kan integreres i et komplet Home Entertainment-system. En nyudviklet brugermenu sikrer enkel og intuitiv betjening og dermed optimal brugerkomfort – enten via det integrerede 7,5″ store Multi Touch-display eller med fjernbetjeningen Loewe Assist.
Det handler om lyd
Loewe SoundVision er proppet med tekniske finesser. Anlæggets brugermenu er utrolig enkel og meget fleksibelt. Det er nemt at vælge sin musik, uanset om man ønsker at lytte til FM-radio, internetradio, cd eller musik fra iPod eller iPhone. De seks indbyggede højttalere, heraf to integrerede subwoofere, giver en fantastisk lydoplevelse, så yndlingsmusikken kommer helt til sin ret. Anlægget kan sluttes et Loewe Home Entertainment-system og/eller brugerens eget hjemmenetværk via LAN-, WLAN- eller Powerline-forbindelse. På den måde opnås også adgang til de musikfiler, der er lagret på brugerens netværk. Med musiktjenesten AUPEO! er det muligt at få anbefalinger på favoritmusik og musiknumre. Den integrerede musik-/mediedatabase Gracenote giver brugeren oplysninger om musiktitler, kunstnere, covers og andre informationer. Desuden er det muligt at afspille musik via Bluetooth direkte fra mobiltelefonen til Loewe SoundVision. På tilsvarende måde kan musik afspilles fra Loewe SoundVision til kompatible Bluetooth-hovedtelefoner.
Individuelt og med utallige farvemuligheder
Loewe SoundVision er ikke alene et teknisk multitalent. Lydanlægget er også en fryd for øjet, med sit slanke design i Alu Sølv eller Alu Sort og med det skjulte slot-in cd-drev. Det er muligt at udskifte pyntedækslerne på anlæggets endestykker, så brugeren kan tilpasse anlægget efter personlig smag og præferencer. Inlays (pyntedæksler til endestykkerne) fås i et utal af farver, og Loewe SoundVision kan således tilpasses et hvilket som helst miljø og enhver type boligindretning. Anlæggets overside, hvor Multi Touch-displayet er placeret, er fremstillet af poleret og eloxeret aluminium, som understreger dets kvalitet og elegance. Selve anlæggets aluminiumshus er fræset ud i ét stykke, og afspejler på den måde Loewes brandværdier ned til mindste detalje: Minimalistisk design, meningsfyldte innovationer og eksklusiv individualitet.
Loewe SoundVision introduceres i butikkerne i oktober 2011. Den vejledende udsalgspris er kr. 12.999,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *