Det økologiske bagerbrød vender tilbage i Kvickly

Oprettet 26/01/2009 – 12:41

Nu kan kunderne i Kvickly igen købe økologisk bagerbrød.
Med den største satsning i flere år går Kvickly bagerne igen i gang med at bage økologisk brød – nu som alternativ til det konventionelle.
Det sker efter en pause på 5 år. Fra 1998 til 2004 drev Kvickly som den første kæde i verden sine egne bagerier som rent økologiske.
Men svigtende forbrugerinteresse satte en stopper for det opsigtsvækkende initiativ. Siden er der imidlertid sket en række ting, der gør, at Kvickly nu igen er klar til at bage økologisk.
“Vi har fået mange henvendelser fra kunder, der ønsker at købe økologisk bagerbrød i Kvickly. Og gennem det seneste år har vi haft en meget markant vækst i salget af økologi på andre vareområder. Derfor er det naturligt, at vi giver vores kunder muligheden for selv at vælge mellem konventionelt og økologisk bagerbrød,” siger kædedirektør Per Thau, Kvickly.
I 2008 havde Kvickly en vækst i det samlede økologisalg på ikke mindre end 28 procent.
Samtidig er der siden 2004 sket det, at råvarerne er blevet bedre. I takt med at efterspørgslen efter økologisk mel og andre varer er steget, så er der kommet større udbud og bedre kvalitet. Man kan simpelthen lave bedre brød nu.
Gennem det seneste halve år har konceptet været testet i de 14 Kvickly xtra varehuse, og det er blevet en så stor succes, at kæden nu tør satse på økologien i stor stil.
Fra starten er der 5 nye produkter. Det er: Solsikke rugbrød, landbrød, boller, flûtes, og 4-korns grovbrød.
Alle brødene har en spiselig oblat, der er kundernes garanti for, at det er økologisk.
I den første uge bliver brødene som et introduktionstilbud solgt til samme pris som de tilsvarende konventionelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *