dz card tilbage til Danmark

Oprettet 06/09/2008 – 09:22

I mere end 10 år har dz card været ude af det danske marked. De er nu vendt tilbage med overtagelsen af servicebureauet S-card A/S i Aalborg.
dz card er en global kortproducent med hovedkontor I Bangkok. dz card har oplevet en kraftig vækst de sidste mange år i udlandet og vender nu blikket igen mod Danmark. I tillæg til S-card’s eksisterende kunder, der nu serviceres af dz card (Denmark) A/S, vil der fremover også være fokus på det danske bankmarked.
dz card har pr. 1.juni ansat Hanne Lunddal Jensen som Administrerende Direktør og hun skal stå i spidsen for den videre vækst i Skandinavien.
“Vi ansætter normalt folk til vores øverste ledelse indefra selskabet, men i Danmark, der er så lille et land og så anderledes end fra de markeder vi normalt opererer på i dag, indså vi hurtigt at vi havde brug for noget “lokal” ekspertise. Selvom vi var ivrige for at komme i gang så hurtigt så muligt, valgte vi derfor i første omgang at ligge vægt på at det var den helt rigtige Direktør vi fandt”, udtaler CEO Jørgen Schmidt fra hovedkontoret i Bangkok og fortsætter – “Med Hanne har vi en stærk ressource med 12 års erfaring fra bank markedet i Danmark, og derudover har hun det drive der skal til for at føre dz card til vækst i Danmark”.
Kortet – eller korttransaktioner er fortsat en af de vigtigste grænseflader, som utallige virksomheder har med deres kunder i dag, og der er ikke noget på markedet der kan få denne udvikling til at ændre sig i den nærmeste fremtid. Tværtimod er der tegn på at også loyalitetskort markedet er i stigende vækst i kampen på at holde på kunderne. Kombinationen af betalings- og loyalitetsfunktionalitet i et og samme kort vil være næste fase.
“Det danske bank marked er præget af 2 spillere – den ene med en markeds andel på langt over 60 %, og i nogle segmenter over 80 % – altså en meget dominerende aktør – og dermed prisfastsætter. dz card mener derfor, at der er plads til en ny seriøs spiller, der kan blive en reel konkurrent og dermed et alternativ for bankerne til de nuværende kortproducenter. Vi har fået en meget positiv feedback, fra de banker vi allerede har været i kontakt med, der udtaler at de ser frem til, at der bliver lidt mere at vælge imellem”, siger Hanne Lunddal.
Hanne kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Skandinavisk Data Center i Ballerup, hvor hun var ansvarlig for Udlandsaktiviteter, Fusioner og Konverteringer, samt opstart af en ny Offshoring’s afdeling med aktiviteter i Indien. Også gennem dette arbejde kender hun til de udfordringer som mange bankerne står overfor i dag. Tidligere har hun arbejdet som produktchef for chipkortudvikling i henholdsvis PBS og Nordea.
Vores løbende kontakt med de forskellige brancher, organisationer og PBS har udtalt at de ser frem til dz cards indtræden på det danske marked:
“Det vil altid være til fordel for vores medlemmer (bankerne), når en ny spiller melder sig på banen, så vi hilser bestemt dz card velkommen tilbage på det danske marked” udtaler Jørgen Brinch, Product Manager for Corporate Affaires i PBS-Card.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *