EasyPark Mobil Parkering lancerer gratis Smartphone Applikation!

Oprettet 16/08/2011 – 14:07

Den 21. juli 2011 lancerede EasyPark sin Smartphone App – en helt ny måde at betale sine parkeringer via smartphones og tablet-enheder. Indenfor få dage modtog applikationen tusindvis af downloads, som resulterede i rigtig mange positive tilbagemeldinger fra de første brugere.
Applikationen tilbyder en række spændende funktioner, der skal gøre betaling af mobilparkering endnu mere simpelt, nemt og sikkert for EasyPark’s mere end 250 000 medlemmer. Du kan nemt parkere din bil(er) med et enkelt klik på en knap, og efterfølgende vælge parkeringsvarighed i timer og minutter, eller vælge et bestemt sluttidspunkt. Applikationen tæller ned på parkeringens varighed, og brugeren kan til enhver tid vælge enten at forlænge eller stoppe parkeringen. Parkeringsprisen vil fremgå enten på brugerens kreditkortspecifikation eller på en faktura. Parkering har aldrig været lettere!
“I første fase af udviklingen har vi taget udgangspunkt i at bygge en hurtig og intuitiv applikation, og har planer om at lancere yderligere tillægstjenester i fremtidige versioner af vores App. EasyPark er et arbejdsredskab for mange af vores medlemmer, og en parkering skal startes i løbet af sekunder, når man som bruger åbner op for sin applikation. Jeg tror, ​​vi har formået at pakke det essentielle i vores EasyPark-service ind i vores App, og vi afventer med spænding flere tilbagemeldinger fra vores kunder”, siger Johan Thalin, Chief Marketing Officer fra EasyPark Group.
Fremtidige opdateringer af applikationen er allerede under udvikling, for at bringe endnu flere værdier til brugere af Smartphones. Lokationsbaserede tjenester såsom at det skal være let at finde frem til områdekoder, guide til ledige parkeringspladser og en find-min-bil service er blandt de fremtidige funktioner som skal lanceres.
EasyPark Smartphone App v.1.0 er kaldet EasyPark, og er nu tilgængelig som en gratis download fra App Store (IPhone) og Android Marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *