Endelig græs på Plænen i Tivoli

Oprettet 05/07/2010 – 12:47

Da Tivoli lukkede sidste gæst ud søndag aften gik 6 mand i gang med at lægge græs på Plænen. I dag kunne gæsterne således indtage den nye grønne oase i København.
Til formiddag blev det sidste stykke græs rullet på og gartnerne har netop givet Plænen den sidste finish. Der er ikke længere spor af gruset og det er helt ærligt et betagende syn at se den grønne græsplæne, der inviterer til skovtur i det grønne hvor der bl.a. kan hygges og spilles petanque.
Plænen der i forvejen er omgivet af blomstrende bede, forlystelser og springvandet foran Tivolis koncertsal har alle muligheder for at blive en nyskabende ramme omkring en storby skovtur. Med andre ord en ny storbyoase i København har set dagens lys. Gæsterne er velkomne til at medbringe tæpper og egen madkurv. De kan også låne tæpper i en af boderne på Plænen samt købe mad tilberedt på grill. Græsset bliver liggende på Plænen til og med den 31. juli, hvor det igen forsvinder.
Hvad med fredagsrock?
I forbindelse med koncerter på Plænen satser man i første omgang på, at det foregår på græsset, så man undgår at dække det til med plader. Det kommer dog an på vejrsituationen i den kommende tid. På Plænen gælder de samme regler, som i den øvrige del af Haven hvad angår tøj og medbragte drikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *