Ep og album på vej fra Oh Land

Oprettet 04/10/2010 – 16:05

Oh Land har gennem sit debutalbum “Fauna” etableret sig som et af de mest spændende nye navne her i Danmark. De fleste danske medier støttede virkelig op omkring debutpladen, og forventningerne til Nanna Øland Fabricius alias Oh Land blev ikke mindre, da hun kort tid efter debuten scorede en international pladekontrakt med det store amerikanske pladeselskab Epic.
Siden da har Oh Land skrevet nye sange bl.a. I Los Angeles, London og i New York, hvor hun også er flyttet til, og nu er det blevet tid til at løfte lidt af sløret for, hvad der er i vente.
1. single ”Sun Of A Gun” er forløberen for en EP som ser dagens lys den 19. oktober og der er absolut ingen tvivl om når man lytter til nummeret, at Oh Land meget vel kan stå overfor et internationalt gennembrud. Det er catchy pop med kant af et uhørt højt format, så man kan ikke andet end glæde sig til, når det kommende album ser dagens lys til februar/marts 2011.
Nummeret er produceret af Dave Macracken som bl.a. har produceret for store internationale navne som Beyonce, John Legend og Ian Brown.
”Sun Of a Gun” er da også P3’s Uundgåelige i denne uge (uge 40), og der skulle derfor være rig lejlighed til at høre det i radioen.
Ep og album udkommer som tidligere skrevet på Epic i hele verden, undtagen i Danmark, hvor Fake Diamond og A:larm Music udgiver det sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *