FCK er favorit, OB er outsider

Oprettet 07/08/2011 – 04:07

FC København kommer i Champions League; OB må nøjes med Europa League. Sådan lyder vurderingen fra Danske Spils oddssættere efter fredagens lodtrækning til play off-kampene til Champions League.
Her trak FCK tjekkiske FC Viktoria Plzeň, mens OB skal slås mod spanske Villarreal for adgang til det forjættede land.
– Selvom FCK ikke har vist samme styrke som sidste sæson, er de stadig favoritter mod tjekkerne. Vi giver odds 1,30, hvis FCK kvalificerer sig til Champions League. Det svarer til 70 procents chance, siger Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil.
Københavnerne starter på eget græs, og kan de levere en sejr i Parken, giver det odds 1,45 på Oddset. Krydset giver odds 3,85, mens en overraskende sejr til tjekkerne sparker odds 6,20 af sig.
Hvor FCK er klare favoritter til at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League, er det omvendt med OB. Så kan fynboerne levere endnu en pragtpræstation, er der gode penge at hente.
– Vi giver OB 17 procents chance for at kvalificere sig til Champions League. Det svarer til odds 5,40, siger Morten Overgaard.
OB har hjemmebane i det første opgør, men også her må de affinde sig med at være outsidere. Vinder OB den kamp, giver det odds 3,10, mens krydset står til odds 3,20, og en Villarreal-sejr udløser odds 2,10.
Bliver det til dobbelt dansk succes med to hold i Champions League, belønnes det med odds 7,45 på Oddset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *