Fitness World introducerer Zumba i alle 65 centre

Oprettet 16/08/2011 – 09:07

Den 12. september kommer det populære fitness-dansekoncept Zumba til Fitness World. Zumba er verdens største og mest succesfulde koncept indenfor fitnessdans og er kendt som en sjov, dynamisk og meget effektiv træningsform. Fokus er på latinamerikanske danse og rytmer samt høj puls – og smil på læben.
Når Zumba kommer på programmet i samtlige af Fitness Worlds fitnesscentre, er denne dansetræning med ét slag udbredt til store dele af Danmark. Træningstimerne – eller dansetimerne, om man vil, kommer med på det eksisterende holdprogram, og Fitness Worlds medlemmer kan derfor frit benytte sig af det nye tilbud uden at skulle betale ekstra.
Zumba er en træningstime, hvor man bevæger sig til lækker musik i en energifuld atmosfære. “Tempoet er rigtig højt, og man får helt sikkert sved på panden, men det er stadig noget alle kan være med til – det passer rigtig godt ind i Fitness Worlds filosofi med sjov og effektiv træning”, siger Morten Andersen, Holdansvarlig i Fitness World.
Fitness-dansen LatinMix fortsætter
Fitness World fortsætter med deres eget fitness-dansekoncept LatinMix, som også er bygget op omkring de latinamerikanske stilarter.
“I forhold til netop Zumba, bruger vores LatinMix-instruktører mere tid på teknikken og på udførelsen af de forskellige stilarter og koreografier, som timen bygges op omkring”, fortæller Morten Andersen.
LatinMix er blevet kædens mest succesfulde og efterspurgte hold med ca. 300 hold om ugen, og med introduktionen af Zumba, bliver Fitness World Danmarks suverænt største danskeskole. På nuværende tidspunkt har Fitness World flere dansehold, herunder LatinMix, RetroMix, Funk, DanceFit – og fra 12. september altså også Zumba.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *