Flot i Florida

Oprettet 20/01/2009 – 11:43

U/21-landsholdet spillede tirsdag eftermiddag flot 1-1 mod Guatemalas A-landshold i Florida. Nicki Bille Nielsen bragte danskerne foran efter knap en times spil.
U/21-landsholdet afsluttede tirsdag formiddag dette års træningstur med en kamp mod Guatemalas A-landshold.
Første halvleg startede hektisk. Af to aggressive hold fandt danskerne efterhånden struktur i opbygningsspillet, og Andreas Bjelland burde have bragt Danmark foran, da han efter halv times spil fik et perfekt indlæg fra Nicki Bille Nielsen, men uheldigvis gik hovedstødet tæt forbi mål.
Også gennem 2. halvleg blev danskerne bedre og bedre til at fastholde spillet, og det var helt fortjent, at Nicki Bille Nielsen kunne bringe U/21-landsholdet foran. Med et flot løb ind gennem Guatemalas forsvar forvaltede Nicki Bille Nielsen efter 55 minutter den fine frispilning fra Andreas Bjelland til en sikker scoring.
Det kunne have været blevet 2-0, men Casper Johansens afslutning i fri position blev desværre reddet.
Føringen holdt dog ikke længe, for blot seks minutter efter danskernes scoring udlignede Marco Papa efter et hurtigt kontraangreb.
I resten af kampen var danskerne lige ved at sikre sig sejren, men efter de 90 minutter var der stor glæde over den flotte præstation og det fine resultat.
”Holdet kan være meget tilfreds med den spillemæssige præstation i dag, og stolte over resultatet mod et A-landshold”, fortæller Keld Bordinggaard.
”Kun en enkelt gang, og det som optakt til Guatemalas udligning, ser vi, at vi stadigvæk er et ”grønt” hold. Et udisciplineret frispark udenfor Guatemalas straffesparksfelt forærer modstanderen en omstillingsmulighed, som de dygtigt udnytter”.
”Kampen i dag var et dejligt klimaks på en udbytterig tur, der har opfyldt målsætningen om at starte opbygningen af et stærkt dansk U/21-landshold til EM-slutrunden i 2011. Spillerne, også de nye, har brugt turen godt, arbejdet disciplineret og vist sig godt frem. Jeg kunne fremhæve mange, men vil nøjes med at nævne Martin Svensson fra Silkeborg IF, der med initiativ og masser af kvalitet har imponeret trods det, at han endnu har sin første officielle U/-landskamp til gode”, slutter en tilfreds Keld Bordinggaard.