Førsteklasses flyverdragt

Oprettet 12/08/2011 – 12:06

Skal det være bedst i test? Så skal du vælge Didriksons førsteklasses flyverdragt!
Eventyrsport er stolte over atter at forhandle én af vinterens kvalitetsklassikere til børnene. Så hvis flyverdragten skal kunne holde til slidtage i slud og sne, så har du reelt kun ét holdbart valg. Du skal nemlig have fingrene i én af de lækre modeller fra Didriksons.
Didrikssons har flere gange været kåret som det svenske broderfolks fortrukne, når det kommer til value for money. Senest løb de med titlen i ”Vi Föräldrar” i november 2010. Her var dragten oppe mod ni andre udfordre – men Didriksons vandt, bl.a. på holdbarhed, vandsøjletryk og åndbarhed.
Og adskillige tests i diverse skandinaviske forbrugermagasiner har de seneste år talt deres tydelige sprog: Svenske Didriksons fremstiller markedets bedste flyverdragter til børn – uanset pris!
Bedre – og billigere
For trods det faktum, at Didriksons flyverdragter kan erhverves langt billigere – hos os forhandles de til bare 899 kr. – end de mere etablerede mærkevarer, så er det Didriksons, der giver de andre baghjul.
Så skynd dig ned i din nærmeste Eventyrsport eller besøg vores webshop og berig dine børn med en fremragende flyverdragt. God shoppelyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *