Føtex-bageren holder åbent hver søndag

Oprettet 01/01/2010 – 15:49

Søndag – så skal der hygges med friskbagt brød til morgenkaffen. Og nu får beboerne i en række af landets større byer flere valgmuligheder blandt udbyderne af rundstykker, birkes og basser.
Fra søndag den 3. januar – samme tidspunkt som føtex´s 50 års jubilæum skydes i gang – vil et stort antal føtex varehuse som noget nyt holde deres bageriudsalg åbent hver eneste søndag fra 7 morgen til 11 formiddag.
Hermed kommer de lokale føtex’er til at fungere fuldt på linje med de øvrige bagere i området, hvad angår åbningstider.
“Det har altid været ambitionen, at føtex bageren var kendt som byens bedste bager. Og byens bedste bager skal naturligvis have søndagsåbent,” siger direktør Carsten Hansen, føtex.
Fuld søndagsåbning i bager-afdelingen er et forsøg i alt 23 udvalgte varehuse i store danske byer. Som bekendt lægger en afskaffelse af lukkeloven op til, at alle dagligvarebutikker fra slutningen af 2012 kan holde åbent hver søndag.
føtex bagerierne har imidlertid allerede i dag adgang til søndagsåbent på lige fod med andre bagerier – en mulighed, der nu på forsøgsbasis skal udnyttes i bl.a. København, Århus, Aalborg, Odense, Roskilde, Horsens, Randers, Vejle, Fredericia og Middelfart.
“Vi ved, at mange forbrugere har stort fokus på prisen, også når vi taler om håndværksbrød. Og ønsket om at købe kvalitetsbrød til en god pris gælder selvfølgelig også om søndagen,” siger føtex-direktør Carsten Hansen.
En stab på i alt 1700 salgsansatte og faglærte bagere sørger for, at føtex kunderne hver dag tilbydes et stort udvalg af håndværksbrød, der lever op til bager-fagets højeste kvalitetsniveau.
føtex bagermestre nyder stor faglig respekt i branchen og har igennem tiden været førende i udviklingen af nye brødtyper til det danske marked. Blandt de seneste nyskabelser har været den populære brødserie “Brattingsborg”, fremstillet af mel fra det historiske gods på Samsø.
Ud over søndagsåbent holder hovedparten af føtex varehusene åbent i bagerafdelingen hver morgen fra kl. 7 – to timer før resten af varehuset åbner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *