FONA og Telia i samarbejde

Oprettet 13/03/2009 – 15:51

FONA og Telia indgår samarbejde om salg af Telias brede produktportefølje indenfor mobiltelefoner og mobilt bredbånd i FONA’s 64 butikker.
FONA, der er en af Danmarks førende elektronikkæder og en af de største Apple-forhandlere udvider mobiltelefon sortimentet i sine butikker, så kunderne fra 27. marts 2009 kan købe Apple iPhone og nogle af Telias mange mobilprodukter fra bl.a. Sony Ericsson, Nokia og Samsung.
Det handler om at have de nyeste produkter
FONA har altid valgt samarbejdspartnere, som tilbyder FONAs kunder kvalitets produkter, og Telia var derfor en oplagt partner på mobilområdet.
”Vi oplever Telia som en spændende og attraktiv operatør, der tilbyder en lang række produkter, som passer perfekt til FONA – gode og attraktive mærkevarer til fornuftige priser. Vi ved også, at vores kunder er meget interesserede i den nyeste mobiltelefoni og mobilt bredbånd, og det er selvfølgelig helt naturligt, at vi som Apple-forhandler også sælger iPhones. Vi ser det, som en styrke, at Telia har mange aktiviteter for vore kunder, eksempelvis ”Telia tirsdag”, hvor kunderne får bio billetter til halv pris, udtaler Kim Lauritsen, salgsdirektør i FONA.
Telia får Danmarks bedste butiksplaceringer
Telia har gennem de seneste år styrket sit fokus på detailleddet, og har åbnet flere Telia-butikker rundt om i landet. Samarbejdet med FONA er en naturlig forlængelse af denne strategi, hvor Telias produkter nu kommer ud i alle FONAs 64 butikker.
”Vi er ikke i tvivl om, at det har stor betydning for vores kunder, at vi er synlige i hele Danmark. FONA butikkerne er placeret på de bedste gågader og indkøbscentre over hele landet, og butikkerne er kendt for at fokusere på den personlige betjening og rådgivning. Derfor ser jeg det, som helt naturligt, at Telia og FONA har fundet sammen,” siger Michael Bech, privatkundesalgsdirektør i Telia.
Fokus på det bedste
Når kunderne fra d. 27. marts 2009 besøger FONA’s butikker, vil der være et dedikeret Telia-område, hvor telefoner, abonnementer og ”Telia fordele” eksponeres, således at kunderne hurtigt kan finde frem til det bedste mobiltelefontilbud og mobilt bredbånd. Den populære iPhone vil få en central rolle i alle FONA butikker. FONA og Telia fejrer selvfølgeligt det nye samarbejde med en række attraktive tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *