Forlaget Turbulenz – Peter Belli: Hold da kæft et liv!

Oprettet 17/08/2011 – 12:07

Bogen, der udkommer 5. september på Forlaget Turbulenz, indeholder billeder, som vil ryste nogle af læserne, mener 68-årige Peter Belli.
“Bogen er bygget op omkring væsentlige billeder og afgørende episoder i mit liv. Mange af billederne har aldrig været vist før. Der er billeder i mellem, som sikkert vil ryste nogle. Når folk ser billederne, så tror jeg, der er mange, der vil sige: ’Hold da kæft et liv, den mand har haft!’”
Peter Belli mener, at ET ENESTÅENDE LIV afspejler den kærlighed og dramatik, der har været i hans liv.
I bogen viser Peter Belli blandt andet billeder fra et af de mest omtalte og spektakulære bryllupper i Danmarkshistorien, nostalgiske billeder fra storhedstiden i Hit House og sjove billeder fra privaten.
Han fortæller om afhængigheden af sin elskede June, om det usædvanlige liv som omrejsende med tivoli og cirkus, og om at leve med og opdrage tre små børn på 27 kvadratmeter i en campingvogn.
Men ET ENESTÅENDE LIV er også historien om alt for mange bajere på Valby Kro. Om den famøse hash-sag i 1966 og den gældssanering, der nær havde taget livet af kunstneren. Om at blive røvrendt af managers, rejse sig og genopfinde sig selv. Og om en række hidtil ufortalte episoder.
“Jeg har hældt hele mit hjerte i den her bog. Det har været følelsesladet og til tider hårdt at bladre alle minderne igennem fra start til slut. Bogen er meget reel, meget spændende, og jeg bliver stadig grebet, når jeg læser manuskriptet igennem. Jeg har lidt sommerfugle i maven nu, hvor bogen lige er gået i trykken,” siger Peter Belli.
ET ENESTÅENDE LIV
Af Peter Belli
Forlaget Turbulenz
223 sider
Udkommer 5. september 2011
Bogen indeholder en cd med fem sange fra Peter Bellis cd Underværker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *