Fornyet MGP i 2011

Oprettet 19/04/2010 – 10:43

DR har de seneste år holdt MGP for sangglade børn. Nu er tiden inde til at give konceptet et ekstra løft, så endnu flere børn kan få glæde af begivenheden, og det betyder, at næste MGP bliver holdt i 2011 i stedet for i efteråret 2010.
De nordiske tv-stationer er blevet enige om at tage en fælles timeout for den nordiske sangkonkurrence for at modernisere konceptet. Og det er en god mulighed for at gøre det samme for den danske konkurrence, forklarer børn- og ungeredaktør Signe Lindkvist fra DR Medier:
”Sammen med vore nordiske kolleger har vi besluttet at bruge lidt tid på at finde en form, hvor MGP bliver relevant for alle børn, og ikke alene er et enkeltstående tv-show. MGP skal være noget helt særligt, der også fremover skal kunne tilbyde børnene meget andet og mere, end andre shows og musikprogrammer kan. De seneste år er der samtidig kommet flere og flere talentshows til med kraftig børneappel, og derfor giver det god mening, at vi sammen gør status og drøfter, hvordan vi gør tingene fremover,” siger hun.
Signe Lindkvist glæder sig til at kunne præsentere det nye MGP-format senere på året.
”Inden 2010 er omme, glæder vi os til at præsentere Danmarks børn og deres forældre for den nye måde at holde MGP på. Og hvis man som barn sidder og er kommet til at skrive en god sang, skal man endelig ikke smide den ud. For lige om lidt er der brug for dejligt mange, skønne sange igen,” forklarer hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *