Genudgivelse af Martin Hall kult-projekter udkommer i dag Martin Hall

Oprettet 13/09/2010 – 17:19

”I Have Seen You Through The Years, Worn By Different Faces”
+ live DVD: ”Live At St. Paul’s”
Release: 13. September 2010
I dag udkommer to af Martin Halls værker fra de legendariske 80’er-projekter Pesteg Dred og SS-Say (begge med sangerinden Inge Shannon i den vokale front). Værkerne udgives på én samlet cd under titlen I HAVE SEEN YOU THROUGH THE YEARS, WORN BY DIFFERENT FACES.
Cd-udgivelsen markerer dermed et længerevarende ønske om at digitalisere alle Halls projekter. Første del af dobbeltalbummet indeholder det noget obskure, men meget veloplagte artpunk-album “Years Of Struggle Against The Lies, The Stupidity And The Cowardice” fra 1981, som en meget ung Martin Hall indspillede i samarbejde med den føromtalte Inge Shannon og støjkollegaen Per Hendrichsen. Første gang indspilningen dog rent faktisk udkom var på kassettebånd, som vedlæg til kunstmagasinet Atlas i 1985.
Anden og sidste del af udgivelsen er SS-Say’s meget efterspurgte 12-tommersingle fra 1985, “Fusion”. Bandet, som Hall dannede sammen med senere DJ mm. Henrik Möll, debuterede ved det legendariske William S. Burroughs-visit i Danmark i oktober 1983. Siden da er gruppens renommé vokset stødt og roligt, både i Europa og USA, hvor en fransk DJ efter sigende blev ved med at spille SS-Say på den legendariske New York-klub The Batcave.
LIVE at St. Pauls
I dag udgives også live DVD’en ”LIVE AT ST. PAUL”S, en koncertoptagelse med Martin Hall og hans 8-m/k store ensemble fra Sankt Pauls Kirke i Århus sidste år. Koncerten blev filmet af DK4 og udsendes nu i samarbejde med A:larm Music og Panoptikon. DVD´en produceres med særligt henblik på MH’s voksende publikum i både Tyskand, Polen og Frankrig og har af samme grund engelske undertekster. Anmelderne var enige om den høje kvalitet af koncerten og både Gaffa og Jyllands-Posten kvitterede dengang med 5 stjerner:
“En absolut fremragende aften … meget mere kunne man ikke ønske sig” (Gaffa)
“Smukt og eksperimenterende … han lod højdepunkterne fra de første 30 år af sin imponerende karriere tale.” (Jyllands-Posten)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *