Glad U/19-landstræner

Oprettet 19/02/2009 – 15:27

Per Andersen roste U/19-landsholdets forberedelsesmuligheder og spillernes klubber, da han i dag udtog 18 spillere til de to venskabskampe mod Serbien 3. og 5. marts. Truppen giver mulig landsholdsdebut til Simon Christoffersen, Semere Haile og Mads Fenger Nielsen.
Per Andersen havde svært ved at lægge bånd på sin tilfredshed, da han torsdag udtog 18 spillere til de to venskabskampe mod Serbien 3. og 5. marts.
“Efter at DBU har intensiveret talentudviklingen har vi fået endnu bedre forberedelsesmuligheder på U/19-landsholdet. Før vores afgørende Eliteround-kvalifikationskampe i maj måned har vi fem venskabskampe mod fremragende modstandere og to træningssamlinger, og det er noget nær de optimale forberedelsesmuligheder, hvilket er dejligt for os trænere,” fortæller Per Andersen, der samtidig roste de danske klubber for deres satsning på talenterne.
“Langt, langt de fleste spillere i truppen indgår allerede nu omkring klubbernes 1. hold i det omfang, det er muligt. Det er godt for træningsmiljøet; godt for spillernes udviklingsmuligheder og i det hele taget godt for dansk talentudvikling, så det synes jeg, man skal give klubberne et stort cadeau for,” siger Per Andersen, der i truppen mod Serbien har været tvunget til at se bort fra de to skadede spillere Christian Gytkjær fra Lyngby og Sune Kiilerich, FC Midtjylland.
“Selvom vi har et par skadet spillere, havde jeg på forhånd besluttet mig for at prøve nogle nye før det går løs til Eliteround. Det ekstra antal landskampe giver os bedre mulighed for at teste bredere. Det har blandt andet betydet, at Daniel Jørgensen og Jens Stryger Larsen, der jo fortsat er U/18-spillere, er blevet trukket op, samt at vi i truppen har givet plads til hele tre landsholdsdebutanter i Simon Christoffersen, Semere Haile og Mads Fenger Nielsen,” fortæller Per Andersen, der ser frem til de to kampe mod Serbien
“Vi mødte jo Serbien med vores U/18-landshold sidste år, hvor Jens Stryger Larsen og Daniel Jørgensen var med til at vinde 3-1. Denne årgang har også kvalificeret sig til Eliteround ved blandt andet at slå England med 4-1, og det er et fysisk og teknisk stærkt mandskab, der utvivlsomt vil matche os rigtigt hårdt,” slutter Per Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *