Højt spil på BilBasen

Oprettet 04/12/2012 – 11:59

Kundeaftaler og annoncebudget fyldte ikke meget, da BilBasen torsdag aften inviterede bilforhandlere fra hele landet indenfor til spisning og poker i semi-professionelle omgivelser.
”Både forhandlere og sælgere er primært kommet i dag for at hygge sig og spille poker. Vi har gjort lidt ekstra ud af omgivelserne og har forsøgt at skabe noget Las Vegas stemning, og så har vi undladt at sætte forretningsrelaterede emner på programmet”, fortæller Salgschef hos BilBasen, René Iversen.
Ifølge salgschefen skal aftenen dog stadig ses som et led i at komme tættere på forhandlerne.
”Det er vigtigt for os hele tiden at vise forhandlerne, at vi er andet end en portal, hvor de kan sælge deres biler. I forvejen har vores sælgere og de fleste forhandlere en god og nær relation, men jeg tror, at sådan en aften kan være med til at styrke den, mener René Iversen.
Mulighed for at netværke
På forhandlersiden er arrangementet blevet positivt modtaget. Salgskonsulent, Svend Cramer fra Ove B. Dirksen i Skanderborg, mener, at arrangementet har fungeret godt.
”Jeg synes, det har været en god aften, og det virker som om, de øvrige forhandlere synes det samme. Jeg spiller normalt ikke poker, men det har været sjovt at prøve. Jeg er dog først og fremmest kommet for at hygge mig, og så er det jo en mulighed for at netværke.”
Pokerspillet foregik ved tre borde, alle med en professionel dealer og en håndfuld sælgere og forhandlere, der dystede om medaljer og et weekendophold.
Efter to en halv times spil kunne der kåres en vinder, som blev Jacob Skjærris, der er indehaver af Autohuset Vestergaard.
”Det var en kanonhyggelig aften, og det var fedt at have en aften med sælgerne, der ikke handlede om annoncer. Og så blev aftenen jo ikke dårligere af, at jeg kunne løbe med sejren”, fortæller Jacob Skjærris.
BilBasen planlægger allerede at afholde flere lignende events for forhandlere og sælgere i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *