Hospitalsklovn fik drømmerejse af kronisk syg dreng

Oprettet 07/01/2013 – 13:59

6.000 mennesker deltog i Falk Lauritsen Rejsers store julekonkurrence, hvor det gjaldt om at nominere en helt særlig ven til et rejsegavekort på 20.000 kr. Det blev hospitalsklovnen Lulu, som løb med den store pris.
Til jul udveksler vi ønskesedler og giver gaver til venner og familie, men måske er der også folk, som vi normalt ikke er på gaver med, der fortjener lidt opmærksomhed?
I Falk Lauritsen Rejsers store julekonkurrence gjaldt det for en gangs skyld ikke om at vinde noget til sig selv, men om at nominere en helt særlig person, som er med til at berige hverdagen. Fodboldtræneren, kassedamen eller bare én som har brug for lidt opmuntring.
Præmien var et rejsegavekort på 20.000 kr.
Mange uselviske konkurrencedeltagere
Og den opfordring tog rigtig mange imod. Ikke mindre end 6.000 mennesker indsendte deres nomineringer ledsaget af en tekst på max 150 ord som skulle argumentere for, hvorfor lige præcis deres kandidat ville være den rigtige vinder.
I sidste ende blev det hospitalsklovnen Lulu, som er på H.C. Andersens børnehospital/Odense Universitetshospital, der vandt prisen. Lulu blev indstillet af Annika Grænse, hvis ni-årige søn Patrich har en immundefekt og derfor er på hospitalet en gang hver måned. Det har han været, siden han var to år gammel.
Fortjent præmie til hospitalsklovnen Lulu
”Lulu har enorm stor betydning for min søn og hele vores familie. Hun skaber glæde og tryghed, fjerner fokus fra det ubehagelige ved sygdommen, påvirker min søns humør i rigtig positiv retning og er med til at gøre hospitalsbesøgene til en meget bedre og mere behagelig oplevelse for ham. Hendes indsats og betydning er uvurderlig, og derfor var der ingen tvivl for os om, at vi ville indstille hende til denne drømmerejse, da lejligheden bød sig”, fortæller Annika Grænse.
Mange gode kandidater
Også Falk Lauritsen Rejsers direktør, Søren Falk Lauritsen er glad for udfaldet af konkurrencen.
”Julen handler jo meget om at give noget og få noget igen, men vi synes det var spændende med denne uselviske konkurrence. En konkurrence hvor det handlede om at vinde noget helt ekstraordinært til en person, som har gjort en forskel og – vel at mærke – uden at forvente at få noget til gengæld. Der har været rigtig mange gode og egnede kandidater imellem, men der er ingen tvivl om, at hospitalsklovnen Lulu er en fortjent vinder, og vi har stor respekt for det enormt betydningsfulde arbejde, som hospitalsklovnerne udfører på hospitaler rundt om over hele landet”, fortæller Søren Falk Lauritsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *