HOTmilk rammer Danmark

Oprettet 08/09/2008 – 12:38

Med shoppen HOTmilk.dk kommer den komplette, vovede og sexede HOTmilk lingeri kollektion til gravide og ammende kvinder nu også til Danmark.
Tøjmærket har taget verden med storm og undervejs skabt en del røre i hjemlandet New Zealand, hvor de med deres vovede og sensuelle fotos har vakt stor opsigt.
Bag HOTmilk.dk står Sif og Rasmus Neo.
De er vordende forældre for 3. gang, og har i fællesskab indgået en pagt om, at 3. gang også skal stå i lystens tegn.
Så det var en gave, da Rasmus opdagede HOTmilk på Internettet.
Efter at have bestilt det første sæt til Sif, blev det hurtigt til flere. Den eneste ulempe var, at varerne skulle bestilles hjem fra London, da der ikke var nogen forhandlere af hele HOTmilk kollektionen i Danmark. Det er der nu.
HOTmilk er den succesfulde opskrift på, hvordan man bevarer intensiteten og lysten i en meget foranderlig periode, hvor det er let at komme til at negligere egne og fælles behov. Mærket er eksklusivt men stadig prissrigtigt.
Foruden shoppingdelen kommer HOTmilk.dk også til at indeholde en sektion ”Kun For Mænd”, hvor der vil være masser af gode råd og vejledning for den vordende og nybagte far.
For at udveksle og videregive erfaringer, gode råd og nyheder har HOTmilk.dk også oprettet en blog. Her er alle velkomne til at bidrage.
Hotmilk.dk gik i luften 1. september. Siden starten er det fortrinsvis jyske kvinder og københavnske mænd, der er de hotteste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *