Imerco åbner webshop 3. november

Oprettet 31/10/2008 – 20:56

Med landsdækkende bytteservice og et omfattende sortiment, bliver imerco.dk et spændende alternativ til julehandlen.
Imerco åbner en fuldblods webshop på imerco.dk den 3. november. Med en række ekstra kundefordele, der ikke er kendt fra nethandel.
Imercos webshop er målrettet de kunder, der gerne vil udnytte nettets muligheder, men som samtidig kan se fordelen i at have en lokal butik i nærheden.
Årets gavekatalog er på gaden. Og på nettet
Kunderne vil i første omgang kunne købe alle de varer, som findes i Imercos gavekatalog, der udsendes netop i weekenden 1.-2. november. Men hurtigt vil webshoppen blive suppleret med endnu flere varer fra Imercos sortiment.
“Som Danmarks største kæde med produkter til køkken og bord vil vi gerne give vores kunder den bedst mulige service. Med webshoppen giver vi nu kunderne flere forskellige muligheder for at handle hos os, og det betyder reelt, at vi har åbent 24 timer i døgnet,” forklarer adm. direktør hos Imerco, Ib Berntsen.
Han understreger, at der ligger nøje overvejelser bag butikkens opbygning:
“Det har været vigtigt for os, at webshoppen skal være så nem og kundevenlig at benytte, som overhovedet muligt, og at den skal spille sammen med vores butikker, frem for at være en selvstændig del af vores koncern. Derfor kan varer købt i webshoppen returneres og byttes i vores fysiske butikker, og naturligvis gælder vores 30 dages bytteservice også på nettet, selvom loven egentlig kun kræver 14 dages returret i webshoppen. Op til jul har vi desuden udvidet bytteservice helt frem til den 24. januar,” fortæller Ib Berntsen.
Byt varer fra webshoppen i den lokale Imerco
Imerco’s kunder oplever dermed endnu et fremskridt, efter at den traditionelle isenkramkæde sidste år blev omdannet til kapitalkæde. For et par måneder siden fik alle butikker nyt logo, nye facader, og indretningen er lavet om. I dag fremstår Imerco som Danmarks førende kæde med produkter til køkken og bord.
Den nye webshop vil være et attraktivt supplement til Imercos 155 fysiske butikker med den åbenlyse fordel, at webshoppen er åben 24 timer i døgnet, og at kunden får sine varer tilsendt direkte til døren.
Samtidig adskiller imerco.dk sig fra andre webshops ved, at eventuelle byttevarer blot kan byttes eller returneres i den lokale Imerco. Køber kunderne for mere end 500 kroner i webshoppen, er forsendelsen desuden gratis.
Webshoppen vil køre de samme gode tilbud og priser, som Imerco markedsfører i gavekataloget. Kunderne kan frem til jul vælge mellem ca. 1300 forskellige varer fra Imercos sortiment, der består af produkter til køkken og bord, gaveartikler samt el-varer både fra mærkevareleverandører og Imercos eget mærke, Cook & Baker.
Se Imercos webshop på http://www.imerco.dk/ fra den 3. november 2008.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *