Indianerbold for de yngste!

Oprettet 02/03/2009 – 12:57

DBU og 130 fodboldklubber i hele landet inviterer nu dig og dine forældre til at være med på DBUs Mikrofodboldskole. Billetsalget starter i morgen tirsdag den 3. marts klokken 10.00, og igen i år er antallet af klubber, der afholder DBUs Mikrofodboldskoler, rekordhøjt. Årets tema er ’indianer’.
De yngste generationer af fodboldspillere har igen i år mulighed for at bruge en weekend den 15.-17. maj på sjov fodboldleg sammen med mor og far, i år iført indianerfjer og cowboyhat.
Årets tema er nemlig ’Indianer’, og i alt er der godt 4300 pladser fordelt på det hidtil største antal værtsklubber rundt om i Danmark. I alt 130 fodboldklubber afholder DBUs Mikrofodboldskole for de 6-8 årige. Og det er det højeste antal nogensinde! Og som noget nyt i år får deltagerne på mikrofodboldskolen også en landsholdstrøje med hjem!
Så kom og vær med når din lokale fodboldklub i år er vært for en DBU Mikrofodboldskole.
Billetsalget til DBUs Mikrofodboldskole sparkes i gang i morgen tirsdag den 3. marts kl. 10.00. Billetter kan du købe på BILLETnet.
Du kan se mere på www.dbu.dk/mikrofodboldskole, hvor du også kan opleve, hvordan børn og deres forældre oplevede skolen sidste år. Her kan du også se listen over, hvilke skoler, der afholder DBUs Mikrofodboldskole, samt se om der stadig er ledige pladser. Du kan også her læse meget mere om årets tema ‘Indianer’.
Se video fra sidste års Mikrofodboldskole i Tårnby BK her
DBUs Mikrofodboldskole
Mikrofodboldskolen er de yngste børns pendant til den “rigtige” DBU Fodboldskole, hvor let teknisk træning kombineres med masser af leg, og er samtidig DBUs oplæg til, hvad god fodboldtræning er for de yngste spillere. Således er øvelserne på DBUs Mikrofodboldskole også helt i tråd med DBUs holdninger til børnefodbolden illustreret i DBUs Holdningskatalog – Holdninger & handlinger.
Børnene bliver inddelt i grupper á 12 børn, der er sammen gennem hele weekenden. Til gruppen tilknyttes også en træner og en assistent, så alle kan være trygge ved situationen. I perioder laver børnene øvelserne alene, mens forældrene i andre tilfælde deltager aktivt.
I en meget stor del af legene og træningsøvelserne er forældrene aktivt inddraget som makkere, målstolper, dommer, målmænd med mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *