International designhæder til Ud & Se

Oprettet 12/03/2009 – 15:29

DSB’s månedsmagasin Ud & Se har vundet to af de designpriser, som den amerikanske sammenslutning af art directors, designere og grafikere Society of Publication Designers (SPD) uddeler hvert år.
Ud & Se har modtaget to såkaldte Merit Awards (hædrende omtale). Den ene pris er givet for et forsidedesign med dynekongen Lars Larsen fotograferet af Ricky Molloy. Den anden er pris er givet i kategorien ’feature design’ for et åbningsopslag til en artikel om danskernes alkoholvaner. Vindersiderne er vedhæftet som pdf.
Begge prisvinderne har været bragt i Ud & Se i 2008. Det er art director Torsten Høgh Rasmussen, som er ansvarlig for design og billeder i Ud & Se.
Det er femte år i træk, at Ud & Se vinder priser ved SPD’s internationale design-konkurrence. I år deltog mere end 6.000 indsendte designs. Ud & Se får priserne ved en gallafest, som bliver afholdt 8. maj 2009 i New York City.
Ud & Se udkommer i et oplag på 190.000 eksemplarer og har 700.000 læsere. Magasinet distribueres i DSB’s tog og på stationer over hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *