Irma åbner første butik i Aalborg på torsdag

Oprettet 01/12/2008 – 10:27

4. december åbner Irma i Hasseris
Torsdag den 4. december 2008 bliver en historisk dag i Irmas 122 årige historie. Her åbner kæden sin første butik nogensinde i Aalborg.
Det sker i Hasseris, hvor kæden siden oktober i år har været i gang med at forvandle en Fakta-forretning til Nordjyllands første Irma.
“Vi glæder os fantastisk meget til at vise de kvalitetsbevidste borgere i Aalborg, hvad Irma kan tilbyde,” siger adm. direktør Alfred Josefsen, Irma.
Den nye forretning er på 600 kvm. Som leder af forretningen er udpeget Jimmy Eskildsen, der de seneste måneder har været i Irma-træning i butikken i Risskov i Århus. Forretningen vil adskille sig fra andre dagligvarebutikker i Aalborg ved at være fokuseret på Irmas kendte kvalitetsvarer, et kæmpe udvalg af økologiske varer, frisk frugt og grønt samt en stor og velassorteret vinafdeling.
“Vi vil fungere som den lokale højkvalitetsbutik, hvor vi lægger vægt på at kende kunderne og tilpasse sortimentet og service, så det passer til dem,” siger Jimmy Eskildsen.
Irma-piger kommer til byen
Der vil blive gjort opmærksom på den nye butik i hele Aalborg, hvor de kendte Irma-piger vil være på Strøget og ved butikken torsdag, fredag og lørdag og uddele vareprøver. Irma vil desuden sætte sit præg på Aalborg med plakater på busstoppesteder, reklamer på busserne og ikke mindst med omfattende markedsføring af mange unikke åbningstilbud.
Irma åbnede sin første butik vest for Storebælt i april i år, da man inden for den samme uge slog dørene op til to nye forretninger i henholdsvis Århus og Odense. Butikkerne har begge steder fået en så forrygende start, at det allerede har været nødvendigt at udvide antallet af kasselinier. Butik nummer 3 åbnede i Risskov ved Århus i september i år. Butikken i Hasseris bliver således den fjerde Irma uden for Sjælland.
Irma blev grundlagt i 1886 og er dermed verdens næstældste supermarkedskæde.
Den adskiller sig fra andre dagligvarebutikker i Danmark ved at have omkring 1000 varer, der ikke fås andre steder, og som sælges under Irma navnet. Det er typisk produkter fra mindre producenter, som Irma samarbejder med. Derudover er Irma kendt for at være den supermarkedskæde i verden, der har den største økologiandel. Mens økologiske varer udgør cirka 5 procent af det samlede fødevaresalg i Danmark, er andelen i Irma 4 gange så høj, nemlig cirka 20 procent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *