IT leverandøren 2ig styrker sine kompetencer indenfor overvågning

Oprettet 20/10/2008 – 12:16

Den landsdækkende IT leverandør 2ig har pr. 15 oktober opkøbt Steer ApS og styrker dermed sin position indenfor IBM software og overvågning af IT-infrastrukturer.
Den tidligere ejer fortsætter nu arbejdet hos 2ig og sikrer dermed en succesfuld implementering af Steers aktiviteter til stor gavn for kunderne.
– For at sikre en fortsat positiv udvikling for Steer, har det været vigtigt at finde en passende samarbejdspartner, og da 2ig havde et stort ønske om at udvikle deres forretningsområde indenfor overvågning og IBM Software, lå et samarbejde lige for, udtaler tidligere ejer Søren Bire.
2ig leverer i dag IT-infrastrukturer på en bredere og bredere platform, og prioriterer rådgivning samt servicering af kunder og samarbejdspartnere højt. Virksomheden finder det derfor nødvendigt at råde over dedikerede ressourcer på udvalgte forretningsområder, der sikrer den nødvendige in-house kompetence.
Opkøbet af Steer skal ses i sammenhæng med den vækstplan, som 2ig iværksatte i sommeren 2007, samt det rekordstore halvårsresultat virksomheden for nyligt har leveret.
– Med købet af Steer understøtter vi vores strategi og vækstplan 100 % og forankrer et i forvejen stærkt forretningsområde omkring overvågning og IBM software som en helhed, oplyser administrerende direktør hos 2ig, Christian Poulsen.
At valget er faldet på netop Steer er ingen tilfældighed. De to virksomheder har gennem længere tid samarbejdet og udviklet stor forretningsmæssig forståelse mellem selskaberne og de involverede personer.
– Steers forretningsmodel matcher 2ig komplet. Vi kan derfor meget nemt sammenfatte ressourcer og indsatser, og på den måde intensivere de samlede kræfter. Desuden har det været et ekstra plus, at der har været god tid til forventningsafstemning i forbindelse med opkøbet, slutter Christian Poulsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *