Julie Rydahl tilbage på landsholdet

Oprettet 23/02/2009 – 16:35

Julie Rydahl-Bukh er udtaget som den sidste spiller i den trup, der i marts måned deltager ved Algarve Cup i Portugal, hvor EM-formen skal testes af. Kampprogram fastlagt – Danmark møder Island, England og Skotland i EM-forberedelsen.
Hun var senest i aktion for det danske kvindelandshold i november 2007 mod Sverige i kampen om OL-kvalifikation. Selvsamme kamp var den danske fløjspillers kamp nummer 50 for det danske kvindelandshold. Et overbelastet knæ og en efterfølgende operation betød dog efterfølgende, at den tidligere Brøndby-spiller var væk fra landsholdet i hele EM-kvalifikationsperioden.
Men nu gør hun comeback og er hun således tilbage som den sidste og 20. spiller i landsholdstruppen til Algarve Cup.
I weekenden kunne den danske landstræner nemlig se en Julie Rydahl tilbage på fodboldbanen, da hun stillede op for sin og Cathrine Paaske-Sørensens nye klub, Linköbing FC i et stævne i Sverige, hvor en stor del af landsholdsspillerne var i aktion for henholdsvis også LdB Malmø, Umeå IK og Brøndby IF.
”Jeg så Julie i weekenden i Ldb Sports Cup i Växjö, og hun var i overraskende god form. Selvfølgelig er der stadig et stykke op til hendes gamle niveau, men det tegner rigtig lovende,” siger landstræner Kenneth Heiner-Møller, der understreger, at Julie ikke kommer til at træne og spille med samme intensitet, som de øvrige udtagne spillere på det danske landshold:
”Vi vil naturligvis tage hensyn til Julies knæ, og derfor give hende de pauser i træningen og spillet, som er nødvendig i hendes genoptræning,” siger Kenneth Heiner-Møller, der er glad for at Julie er tilbage i truppen:
”Det giver også nogle anderledes muligheder på kanterne, og det gør vores spil-variationer endnu større, end de er nu,” slutter Kenneth Heiner-Møller.
Se truppen her
Testkampe, mod Island, England og Skotland
Også forberedelsen frem mod sommerens EM-slutrunde i Finland er faldet på plads. Udover den altså forestående Algarve Cup i marts i Portugal spiller Danmark tre yderligere kampe. I juli samles holdet først i i Vildbjerg og tager efterfølgende en uge til London, hvor holde spiller mod henholdsvis Island og England, inden de slutter af før afrejsen til Finland med en kamp mod Skotland, der spilles på Gladsaxe Idrætspark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *