Kom til bunds i vasketøjet

Oprettet 28/08/2008 – 13:18

Vaskemaskine med plads til 8 kg tøj halverer antallet af vaske og fordobler tiden til alt mulig andet
Børnefamilier og andre travle husholdninger skærer adskillige timer af den ugentlige vasketid, når de udskifter den traditionelle 6 kg vaskemaskine med en maskine, der kan klare op til 8 kg vasketøj.
Brandt Nordic har imødekommet bl.a. de travle børnefamiliers store ønske om mere tid sammen med børnene og har udviklet en ny energi- og vandbesparende 8 kg vaskemaskine, ”Brandt 8 kg”, der tager højde for individuelle vaskebehov.
– Vi har udviklet en vaskemaskine, som opfylder den moderne families behov for en effektiv og energirigtig vaskemaskine, der ikke skal fyldes flere gange om dagen for at komme til bunds i vasketøjet, siger marketingchef Steen Bielefeldt, Brandt Nordic.
Det er f.eks. slut med at vaske sengetøjet over flere omgange. ”Brandt 8 kg” tager storvasken på én gang, ligesom centrifugeringen på 1400 omdrejninger i minuttet er så effektiv, at vasketøjet næsten er tørt, når det tages ud af maskinen.
”Brandt 8 kg” er desuden udstyret med en række nyudviklede specialprogrammer, som spænder lige fra bl.a. vask af dyner, dynetæpper og andre store stykker tøj til en hurtig 15 minutters vask af et par skjorter, der kun er let snavsede.
En nyhed er også vaskemaskinens 10 grader tiltede tromle. Det giver en øget vaskeeffekt og skåner samtidig tøjet, fordi den skrånende bund giver større bevægelsescyklus i tromlen.
Brandt Nordic A/S, der er en af Europas største og ældste producenter af hårde hvidevarer, er kendt for kvalitet, teknologi og design.
BILLEDTEKST til det vedhæftede foto, som redaktionen frit kan benytte:
Brandt Nordics nyudviklede 8 kg vaskemaskine tager storvasken på én gang og er energibesparende i dobbelt forstand. Den travle familie halverer antallet af vaske og sparer samtidig på el- og vandregningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *