Kunst og dans for de mindste

Oprettet 10/10/2008 – 15:46

Den 21. oktober kan man på Gentofte Hovedbibliotek opleve danseforestillingen ”Mig Dig Os” – en kunstnerisk sceneoplevelse for de allermindste børn.
Den 21. oktober kan man på Gentofte Hovedbibliotek opleve danseforestillingen ”Mig Dig Os” – en kunstnerisk sceneoplevelse for de allermindste børn.
Når Gentofte Hovedbibliotek tirsdag den 21. oktober præsenterer danseforestillingen ”Mig Dig Os”, lavet af Åben Dans productions, er det for at give de allermindste børn og deres voksne en seriøs, kunstnerisk sceneoplevelse – sammen.
Åben Dans har haft stor succes med deres børneforestilling ”Arme og ben – og noget ind imellem” både herhjemme og i udlandet. Succesen gav mod til at barsle med den forestilling, der havde rumsteret i Thomas Eisenhardt, kunstnerisk leder og koreograf, i 11 år – lige siden han var i teatret med sin søn på fire måneder. Det lille barns optagethed af det, der skete på scenen, fascinerede Thomas Eisenhardt og gav ham lyst til at lave en forestilling til helt små børn.
”Det er som om, at bevægelse, farver, form, og lyd komponeret i et sammenhængende hele, har en evne til at kommunikere med de helt små mennesker. Det spændende for os er, at vi som kunstnere får chancen for at finde ind til en essens, der ligger før både sproget, handlingen og intentionen,” siger Thomas Eisenhardt.
Forestillingen spilles i en spændende installation, hvorfra dukkemageren Rolf Søborg Hansens fascinerende genstande hænger, daler og snurrer i et tæt samspil med de to dansere Ole Birger Hansen og Patricia Seron Pawlik. Musikken er skabt af komponisterne og billedkunsterne Markus von Platen og Ivan Perard.
Forestillingen kan opleves på Gentofte Hovedbibliotek tirsdag den 21. oktober kl. 9.15 og 10.15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *