Laid Back udsender singlen ’Cocaine Cool’ i dag

Oprettet 22/11/2010 – 15:59

Da Laid Back en nat i 1981 indspillede nummeret ’White Horse’ røg der også nogle andre optagelser ned på 8-tracks optageren, deriblandt grundsporene til det der nu er blevet til ’Cocaine Cool’.
Den danske duo Laid Back bestående af Tim Stahl og John Guldberg, fik i starten af 80’erne enorm succes verden over, som en af de eneste danske grupper på det tidspunkt. Med numre som ’Sunshine Reggae’ og ’White Horse’ markerede Laid Back sig som et nyt, stort navn på den elektroniske scene, og deres revolutionerende lyd åbnede senere døren for flere andre skandinaviske musikere. I løbet af de sidste 30 år har Laid Back konstant haft gang i musikken bl.a. med flere albumudgivelser og hits som f.eks. ’Bakerman’ fra ’89, og de formår stadig at have fingeren på pulsen.
Med ’Cocaine Cool’ er der ingen tvivl om, at Laid Back er tilbage med en endnu uopdaget dansk musikskat, og selvom nummeret snart runder 30 år, fra grundspor til færdiggørelse, er det stadig lige så aktuelt som nogensinde før.
’Cocaine Cool’ er første single i et forløb af singler, der hver især udgives som komplette udgivelser, hvilket inkluderer at hver single bliver ledsaget af vinyl, video, remixes.
Udkommer udover digitalt også som 12”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *