Land & Fritid – Ny stor butik i Korsør

Oprettet 18/08/2011 – 13:06

Butikskæden Land & Fritid blev født ind i DLG-familien for ni år siden, så der er meget nære relationer. Fællestræk er der mange af, men alligevel er Land & Fritid helt sin egen. Nu med butik nummer 61 i Korsør.
Da Land & Fritid så dagens lys, var det et resultat af DLG’s ønsker om at udvikle selskabet på et område, der kunne bidrage til den samlede koncern og samtidig opbygge yderligere relationer i landdistrikterne, hvor DLG via ejere og kunder i landbruget allerede havde mange relationer. Samtidig var – og er – det naturligt for DLG at udnytte synergier. Det slog også igennem her, idet Land & Fritid-butikkerne altid ligger i tilknytning til en DLG-forretning – som nu på Korsør Havn.
Tæt på dig
Land & Fritid er meget bevidst om at placere butikker i landdistrikterne og her være med til at holde gang i de lokale samfund og være et samlingspunkt.
Vi står for et butikskoncept med alt til hus og have samt et meget bredt sortiment til hobby- og kæledyr, så det er naturligt for os at være i landdistrikterne. Og i takt med at flere forsamlingshuse skruer ned for blusset, har vi valgt at lave flere weekendaktiviteter for hele familien.
Stærke rådgivere
Vi har også et ønske om at differentiere os ved at være særdeles kompetente til at rådgive om vores produkter, uanset om det gælder mobiltelefonen, foder til hesten eller gødning til græsplænen.
Vores medarbejdere er ildsjæle, og langt de fleste har fritidsinteresser inden for kæle- og hobbydyr eller havesysler, og derfor er vores rådgivning på et meget højt niveau, så du kommer hjem med det, der opfylder dine behov.
Landsdækkende
Land & Fritid er en landsdækkende kæde, som nu har 61 butikker samt en internetbutik. Der er beskæftiget 240 medarbejdere, hvoraf 20 er elever, der startede den 1. august. Kæden har desuden sin egen maskot. Han hedder Folmer og er godt bekendt med, hvad der interesserer børnene, og dem er der også plads til i butikkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *