Lettere end luft – Lyden af Loewe Air Speaker

Oprettet 09/08/2011 – 14:07

Vi kender alle følgende situation: Det er fyraften, tid til at slappe af. Efter en stresset dag har man fortjent at tage den lidt med ro. Hoveddøren går i. Efter et let tryk på iPhonen høres sekunder senere lyden af ens yndlingsmusik. Lyden flyder vægtløst og indbyder til afslapning. En drøm? Nej, for med den nye, utroligt kompakte Loewe Air Speaker bliver denne drøm til virkelighed. Med AirPlay-standarden overføres musikken trådløst fra iPhone, iPod, iPad eller iTunes til Loewe Air Speaker. Højttaleren i det for Loewe typisk minimalistiske design består af to subwoofere og to diskant- og mellemtone højttalere med en samlet effekt på 80 W. Sammen skaber de den ultimative musiknydelse.
Med en iPhone er det muligt at styre flere Loewe Air Speakers i forskellige rum. Dataoverførslen via AirPlay sker via det lokale netværk med LAN, WLAN eller Powerline. Med den praktiske WakeUp on LAN/WLAN-funktion er Loewe Air Speaker altid klar til brug og skal ikke først tændes. Loewe Air Speaker er endvidere forsynet med en Aux-In-tilslutning og en USB-port, så en iPod eller iPhone kan tilsluttes direkte med kabel.
Kompromisløs fleksibilitet
Loewe Air Speaker kan placeres hvor som helst. F.eks. på bord, i reol eller på hylde. Man bestemmer selv. Højttalerens eksklusive aluminiumsdesign i Alu Sort eller Alu Sølv kan tilpasses efter personlig smag og præferencer, med det udskiftelige topcover, som kan fås i stort set alle farvenuancer i RAL-skalaen. Med Loewe Air Speaker demonstrerer Loewe endnu en gang sin evne til at skabe meningsfyldte og innovative produkter. Loewe er en af de første producenter der lancerer en AirPlay-højttaler. Loewe Air Speaker kan i øvrigt tilsluttes et stereoanlæg eller andre afspilningsenheder via en Line-in-indgang. Loewe Air Speaker introduceres i butikkerne i december 2011 til en vejledende udsalgspris på kr. 6.499,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *