Louis Poulsen – En stor idé i en lille størrelse

Oprettet 11/08/2011 – 13:06

PH 2/1 bordlampen er den mindste af PH treskærmsfamilierne og har med sin størrelse en unik placeringsfleksibilitet i rum, hvor man ønsker at skabe små lyspunkter til at øge atmosfæren og understrege rummets dimensioner.
PH 2/1 bord er fuldendt i detaljerne og et rigtigt godt eksempel på den akkuratesse som Louis Poulsen lægger i sine produkter. Størrelsen har også medført, at lyskilden hører til i ministørrelsen, men uden at gå på akkord med lyskvaliteten. PH 2/1 bord er forsynet med en klar halogenlampe, der foruden sine gode farvegengivende kvaliteter, er yderligere optimeret i form af en mat glas afskærmning af lyskilden, hvilket sikrer et komfortabelt og blødt lys. Den nye bordlampe er med til at øge lyskomforten i ethvert rum. De tre opale glasskærme er mundblæste og lever op til den optimale kvalitet i 3 lags-glasskærme, som kendetegner Louis Poulsens PH-produkter.
Med PH 2/1 bord er det nu muligt at få en bordlampe i samme design-formsprog i tre forskellige størrelser. Den mest kendte og ekstremt anvendelige er PH 3/2 bordlampen, med en diameter på topskærmen på 30 cm. Den store og imponerende PH 4 ½- 3 ½ er flagskibet i bordlampeserien, og som navnet antyder med en overskærm på hele 45 cm i diameter.
PH 2/1 bord fås med højglansforkromet stel og mundblæste hvide 3-lags opal glas. Ledningen er i sort plastik med afbryder monteret på ledningen. Halogenlyskilden kan direkte tilsluttes det eksisterende lysnet, 230V. Højden på lampen er 355mm og skærmdiameteren er 20cm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *