Miljøet i højsædet hos den danske mobiloperatør ICE.NET.

Oprettet 07/01/2009 – 12:24

ICE.NET har realiseret et landsdækkende mobilnet med minimal CO2 udledningen og maksimal dækning.
”Traditionelt tænker teleselskaberne mere på teknologi og mindre på miljø , og i samfundet opfattes teknologi og miljø oftest som uforenelige størrelser. Det er der grundigt gjort op med i det danske mobilselskab ICE.NET (også kendt som Nordisk Mobiltelefon), hvor der er tænkt i miljøbaner fra dag ét i projekteringen af det danske net, og resultaterne taler for sig selv , udtaler administrerende direktør Erik Hornung fra ICE.NET.”
”I den måde ICE.NET’s mobilnet er designet , er det lykkedes at holde antallet af master på et minimum, hvilket i sig selv er en gevinst for det visuelle miljø . S amtidig er det ved et banebrydende design lykkedes at skabe et mobilt bredbåndsnet, som har meget høje up – og download hastigheder i 97% af Danmarks areal, det vil i praksis sige , at der nu er bredbånd ud e i alle hjørner af Danmark. Efter vore beregninger er den miljømæssige belastning af nettet samlet kommet ned på under 5% af den CO2 udledning, vi ville have haft, hvis vi havde bygget et konventionelt 3G net som andre gør.”
”ICE.NET i Danmark og Skandinavien er dermed absolut i front med hensyn til miljøtænkning i netværksdesign og med til at skabe grundlaget for et betydeligt bidrag til opnåelse af den ønskede målsætning om en national reduktion i CO2 udledningen. Det er på det personlige plan utroligt tilfredsstillende at være med til at skabe miljøforbedringer med ny teknologi og samtidigt kunne tilbyde unikke mobilløsninger til markedet”, afrunder Erik Hornung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *